Workshop textiel versieren in PiëzoCentrum Meerzicht

Piëzo is een organisatie waar mensen de kans krijgen om hun talent te ontdekken, en – verder– te ontwikkelen. Op maandag 2 juni wordt er een workshop textielversieren gegeven.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Karianne Hylkema, vrijwilliger van Piëzo. Karianne leert de deelnemers aan de workshop hoe zij met verschillende materialen handgemaakte kledingaccessoires kunnen maken.

Recycling is een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst. Er worden materialen gebruikt zoals stukjes stof van oude kledingstukken, kopen, kralen etc.

Datum: Maandag 2 juni

Tijdstip: 13.15-15.15 uur

Locatie: PiëzoCentrum Meerzicht, Uiterwaard 21

Kosten: €1,-

6045F20B-6E99-411E-87D9-F4B3268336D9

Aanmelden niet nodig

Benodigdheden om mee te nemen: kleine restjes stof, afgedankte kledingstukken, knopen, kralen enz.

Voor meer informatie:

femke@stichtingpiezo.nl

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag