Dansen tijdens ouder/kindAtelier in PiëzoCentrum Meerzicht

Vanaf maandag 12 mei wordt er tijdens het ouder/kindAtelier in het PiëzoCentrum in Meerzicht, dansles gegeven. De Piëzo Ouder/KinderAteliers bieden kinderen (en hun ouders) de mogelijkheid om op een educatieve en ontspannen manier bezig te zijn met hun vrijetijdsbesteding. Ouders en hun kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar kunnen meedoen aan verschillende activiteiten met als hoofddoel het bevorderen en stimuleren van ontwikkeling, ontmoeting en het inzetten van talenten.

De danslessen worden verzorgd door Olaisy, vrijwilliger van Piëzo. Dansstijlen als Salsa, Streetdance en Zumba komen voorbij. Via deze ‘Latin- dansstijlen’ worden deelnemers geleerd hoe je jezelf kunt  uiten met je lichaam. Niet alleen leer je danspasjes, er wordt ook gewerkt aan je houding en conditie. Ouders én kinderen worden uitgenodigd om mee te dansen.

Start: maandag 12 mei 2014

Data: iedere maandag

Tijdstip: 15.45-17.00 uur

Locatie: PiëzoCentrum Meerzicht, Uiterwaard 21 In Zoetermeer