Computerles in PiëzoCentrum Meerzicht

Vanaf september starten er in PiëzoCentrum Meerzicht computerlessen. Deelnemers aan deze lessen krijgen de kans om computervaardigheden te leren of om hun compuetrvaardigheden op te halen. De computerlessen worden gegeven door vrijwilligers van Piëzo. Eén reeks computerlessen bestaat uit acht lessen van twee uur. De groepsgrootte bestaat uit maximaal 6 personen waardoor er extra individuele aandacht is.

Beginnerscursus computergebruik (Windows 8)
De cursus is bedoeld voor deelnemers die weinig ervaring hebben met het werken op de PC of laptop en daar graag verandering in willen brengen.
Inhoud: Het hanteren van de muis, gebruik van internet, emailen en het maken van documenten en documenten opslaan.

Vervolgcursus computergebruik (Windows 8)
De cursus is bedoeld voor deelnemers die al enige ervaring hebben met het werken op de PC of laptop en nog meer toepassingen willen leren.
Inhoud: Het installeren van emailprogramma’s, gebruik van internet, het aanpassen van het bureaublad, de bibliotheken en de basis van Word.

Data: Beginnerscursus dinsdag (start 2 september)
Vervolgcursus donderdag (start 4 september)
Tijdstip: 13.15-15.15 uur
Locatie: PiëzoCentrum Meerzicht, Uiterwaard 21 in Zoetermeer