Een zomer vol taal

Toen bleek dat er grote belangstelling was om ook in de zomer taallessen te volgen hebben veel taalvrijwilligers zich beschikbaar gesteld om les te geven.
Zo ontstond de mogelijkheid om in alle PiezoCentra in deze zomerperiode extra taallessen te organiseren.
Deze middag hebben we een bezoek gebracht aan de mensen die taalles volgen in PiezoCentrum Palenstein.  Een actieve groep mensen van heel jong tot oud(er), allemaal druk bezig onder leiding van taalvrijwilliger Hennie. De mensen die wij spreken zeggen zelf dat zij deze extra taallessen hard nodig hebben. Een aantal van hen start na de zomer met een opleiding. Anderen willen graag verder met hun taalontwikkeling zoals Daou : ‘nu heb ik een zomer vol taal’.
Taalles-3 copy

Ouderen in Meerzicht blij verrast met heerlijke pannenkoeken tijdens NLdoet