Repair Café Zoetermeer, de moeite van het bezoeken waard!

Het jaar 2023 is nog niet helemaal voorbij, maar de vrijwilligers van het Repair Café kunnen nu al terugkijken op een succesvol jaar. Inwoners van Zoetermeer hebben al meer dan 394 apparaten ter reparatie aangeboden, waarvan de helft ook met succes gerepareerd kon worden. Het is dus zeker de moeite waard om langs het Repair Café te gaan als je thuis met een defect apparaat zit. Door het te laten repareren bespaar je kosten en spaar je ook het milieu.
Je kunt bij het Repair Café terecht voor de reparatie van onder andere elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, koffiezetapparaten en waterkokers, maar ook voor naaimachines, verlichting, audio-apparatuur, computers of elektrisch gereedschap, zoals boormachines.

De vrijwilligers staan elke dinsdagochtend en woensdagochtend van 9:15 tot 12:00 uur voor je klaar bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats aan de Teldersrode 25 (winkelcentrum Buytenwegh).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Milou van Loenen via m.vanloenen@inzet-indewijk.nl of bellen naar de locatie via 079-8881928.

Het Repair Café maakt onderdeel uit van de diensten die Piëzo uitvoert voor inZet.

Recent

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag