Informatiebijeenkomst opvoeden pubers PiëzoCentrum Palenstein

Piëzo en de Jeugdverpleegkundige organiseren bijeenkomsten op het gebied van Jeugdgezondheidzorg.

Op maandag 6 oktober  wordt er tijdens de informatiebijeenkomst aandacht besteed aan het onderwerp ‘het opvoeden van pubers’

De bijeenkomst wordt verzorgd door  Leonie van Donselaar, jeugdverpleegkundige van de Jeugdgezondheidzorg ZHW.

Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over het opvoeden van pubers, dat is een uitdagende ervaring waar elke ouder voor komt te staan. Samen met andere ouders worden ervaringen uitgewisseld over opvoeden van pubers en je kunt luisteren naar informatie die je daar bij kan helpen.

Tijdens de informatie bijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0–4 jaar.

Datum: maandag 6 oktober
Tijdstip : 09.15-11.15 uur
Locatie: PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253 in Zoetermeer
Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.

christine@stichtingpiezo.nl

NLdoet Leopoldhove 345-2

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet