Beter leren fotograferen

Fotografiecursus voor beginners bij PiëzoCentrum Buytenwegh

Veel mensen hebben vaak een dure fotocamera gekocht, deze op de automatische stand gezet en gebruiken de andere mogelijkheden niet. Wil jij wel meer uit je camera halen en in een rustig tempo je kennis en vaardigheden rondom fotografie opbouwen? Dan is deze fotografiecursus voor beginners iets voor jou! Je hoeft nog helemaal geen kennis van fotografie te hebben om mee te kunnen doen. In een kleine groep gaan we aan de slag om van jou een echte fotograaf te maken die gebruik maakt van alle mogelijkheden van de camera.

Om mee te doen aan deze cursus dien je in het bezit te zijn van een fotocamera (deze cursus is niet geschikt voor fotografie met de mobiele telefoon). De cursus wordt gegeven door een enthousiaste vrijwilliger van Stichting Piëzo.

De cursus start op maandag 2 oktober en zal, afhankelijk van de voortgang van de deelnemers, bestaan uit 6 tot 8 workshops van twee uur. Tijdstip: 14:45 tot 16:45 uur.

Locatie: Cesar Franckrode 64. Deelname kost 4 euro per les. Betalen met de Zoetermeerpas is ook mogelijk.

Voor aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Natalia Sadinska, sociaal cultureel werker bij Stichting Piëzo via n.sadinska@inzet-indewijk.nl of bellen naar de locatie via 079-8887474.

Deze workshop maakt onderdeel uit van de diensten die Piëzo uitvoert voor inZet.

Recent

Blije kinderen en zelfgemaakte surprises in de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Leer haken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Een leuk direct vervolg van de VoorleesExpress

Het Vonkje bestaat vijf jaar!