Workshops voor vrijwilligers VoorleesExpress Zoetermeer

Vrijwilligers van de VoorleesExpress Zoetermeer kregen afgelopen week tijdens vier workshops handvatten aangereikt om het wekelijkse voorlezen bij gezinnen beter te kunnen uitvoeren. De workshops Spraak- en Taalontwikkeling, concentratieproblemen bij kinderen, vluchtelinggezinnen en de PiëzoMethodiek werden georganiseerd door Piëzo in samenwerking met de Jeugdgezondheidszorg en het Opvoedbureau.

Bij de VoorleesExpress lezen vrijwilligers voor aan kinderen tussen de 2 en 8 jaar met een achterstand. Dit doen zij een uurtje in de week, gedurende 20 weken bij gezinnen thuis. Door het interactief voorlezen wordt de taalontwikkeling van de kinderen gestimuleerd.

Neem voor meer informatie over de VoorleesExpress contact op met projectleider Wieneke Crince ler Roy via wieneke@stichtingpiezo.nl of 06-11720398.

Fotograaf: Piëzo

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

sportmaatjes sportief wandelgroep zoetermeer.

Sportmaatje bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer