Sinterklaasfeest in Castellum Palensteyn

Op woensdag 29 november vindt in Castellum Palensteyn het jaarlijkse Sinterklaasfeest plaats georganiseerd door wijkbewoners en verschillende organisaties uit de wijk. Dit jaar wordt er weer voor en door ouderen een snertlunch verzorgd, komen Sint en Piet op bezoek en wordt er een show opgevoerd door Cadenza “met Sinterklaas de wereld rond”. Talenten uit de wijk treden op olv de Piëzo TalentenAcademie. Kinderen kunnen geschminkt worden en ook de traditionele Pietengym voor kinderen van zes jaar en ouder is er weer.

Van 12.15 uur tot 16.15 uur kunnen jong en oud volop genieten van het feest. Sint en Piet zullen de feestelijke dag afsluiten om 16.15 uur. Voor de lunch en de optredens zijn toegangskaarten te kopen voor 1 euro per stuk. De kaartverkoop is aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253.

Het feest wordt georganiseerd voor en door jonge en oudere wijkbewoners en wordt ondersteund door –de samenwerkende- organisaties Middin, MOOI, Palet Welzijn,  Wijkcombinatiefunctionis Palenstein, Piëzo, basisscholen, Piëzo TalentenAcademie en Kern Kinderopvang. Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en supermarkt Dirk van den Broek.

Programma

12.15 – 13.45 uur –  Snertlunch(en linzensoep) voor ouderen. Kosten, 1 euro.

14.15 – 15.15 uur – Bezoek van Sint en Piet en Show georganiseerd door Cadenza ‘met Sinterklaas de wereld rond”, talentjes uit de wijk in de Cor van Zijpzaal. Kosten, 1 euro.

15.15 – 16.15 uur – Pietengym voor kinderen van 6 jaar en ouders. Dit onderdeel is gratis.

Kaartverkoop aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253 op maandag/m donderdag van 09.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Voor meer informatie: Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, 079-8887770

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie

Geef een reactie