Vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen voor aan kinderen in PiëzoCentrum Meerzicht

Op dinsdag 30 september wordt, in het kader van de week tegen eenzaamheid, een voorlees- en gespreksmiddag georganiseerd voor ouders en kinderen uit Zoetermeer.
Tijdens deze ochtend lezen voorlezers van de VoorleesExpress voor aan baby’s, peuters en basisschoolkinderen.  Ook is er een kleine kinderboekenmarkt, informatie over Meerpunt (Het Zoetermeerse Centrum voor Jeugd en Gezin) en het project ‘Opvoeden Samen Aanpakken’.

Datum: dinsdag 30 september

Tijdstip: 14.00-14.30 uur Voorlezen aan 0-4 jarigen en gespreksrondes voor ouders over opvoedingsthema’s

16.00-16.30 uur Voorlezen aan 4-8 jarigen en gespreksrondes voor ouders over opvoedingsthema’s

Locatie: PiëzoCentrum Meerzicht, Uiterwaard 21 In Zoetermeer