Uitnodiging Praktijkmiddag PiëzoMethodiek en kinderarmoede, 27 juni 2019

Op donderdag 27 juni 2019 (14.00 uur tot 16.00 uur) organiseert Piëzo ter gelegenheid van haar twaalf en halfjarig bestaan de Praktijkmiddag PiëzoMethodiek en kinderarmoede in de theaterzaal van het Centrum voor Kunst & Cultuur te Zoetermeer. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze praktijkmiddag gaan we aan de slag met de vraag ‘wat kan de PiëzoMethodiek bijdragen aan de bestrijding van kinderarmoede?’ Wat werkt en waar kunnen we van elkaar en van ervaringsdeskundigen leren? Voor de organisatie werken we samen met de initiatiefnemer van de Alliantie Kinderarmoede (landelijk programma ‘Alles is Gezondheid’) Hans Christiaanse en ervaringsdeskundigen van Piëzo en kinderarmoede.

Aanmelden kan via aanmelden@stichtingpiezo.nl.

Informatiebijeenkomst over zout door de diëtiste

Geslaagd Sinterklaasfeest door Piëzo en Rotary Zoetermeer

Een feestgerecht maken voor de feestdagen

Energie besparen in huis