Training voor gespreksleiders ‘Opvoeden Samen Aanpakken’

Op woensdagavond 14 november vindt een training plaats voor gespreksleiders die betrokken zijn bij het project ‘Opvoeden Samen Aanpakken’. De gespreksleiders voeren regelmatig in groepsverband gesprekken met ouders. Daarom is het ontwikkelen van goede gespreks- en luistervaardigheden van belang. In deze training zullen door middel van rollenspellen diverse situaties aan bod komen die zich kunnen voordoen in deze groepsgesprekken.

Ben je nog geen gespreksleider van ‘Opvoeden Samen Aanpakken’, maar lijkt het je wel heel leuk om dit te worden? Dan ben je ook van harte welkom om deze training bij te wonen.Tijdens bijeenkomsten van ‘Opvoeden Samen Aanpakken’ gaan ouders en opvoeders met elkaar in gesprek over opvoeden en opgroeien. Het delen van ervaringen en het beleven van (h)erkenning staat daarbij centraal.

De training wordt gehouden in de Ambachtenwerkplaats van Stichting Piëzo aan de Vrouwenhuiswaard 7 en begint om 19:30 uur.

Voor aanmelden of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Moerman, coördinator ‘Opvoeden Samen Aanpakken’, 06-80055583, wendy@stichtingpiezo.nl.

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie