Taalvrijwilligers gezocht bij Piëzo

Met taal kunnen we contact maken met andere mensen en het opent deuren als je de taal goed spreekt. In Zoetermeer zijn er mensen die om wat voor reden dan ook hulp of ondersteuning nodig hebben bij het –beter- leren de Nederlandse taal.

Daarom is Piëzo op zoek naar nieuwe vrijwilligers die taalvaardig, sociaal en leergierig zijn.

Wat verwachten we van jou als vrijwilliger?

Natuurlijk een goede beheersing van de Nederlandse taal, waarbij we niet verwachten dat je een onderwijsachtergrond hebt. Het is wel belangrijk dat je betrokken bent bij mensen die de taal willen leren. Als je taalvrijwilliger wordt dan krijg je via het Taalhuis een basistraining aangeboden die uit vier dagdelen bestaat.

Wat heeft Piëzo jou te bieden?

Je ontmoet veel bijzondere mensen, gezelligheid en contact met andere vrijwilligers. De taallessen vinden plaats op de locaties van Piëzo of bij de deelnemers thuis in Zoetermeer.

Er is genoeg ruimte om je verder te ontwikkelen door trainingen en workshops te volgen.

Neem contact op met Janita Volders, janita@stichtingpiezo.nl

Fotograaf Henk Leentfaar

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet