Sporters gezocht als Sportmaatje

In Zoetermeer zijn nog altijd inwoners die heel graag willen sporten. Mensen willen wel lid worden van een sportvereniging, maar kennen daar nog niemand. Dan is de stap om te gaan sporten nog groot. Ruim een jaar geleden is Piëzo gestart met het koppelen van sporters als maatje aan Zoetermeerders die graag willen sporten. Die koppelingen werden al meteen een groot succes. Vanuit diverse verenigingen zoals atletiek, handbal, zwemmen, basketbal en tennis zijn nu maatjes actief. Omdat er een enorme behoefte is aan nog meer maatjes bij meer verschillende sporten is Piëzo op zoek naar sporters bij verenigingen. maatje.

Sporters die graag maatje willen zijn, worden uitgenodigd om zich aan te melden.

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Milou van Loenen, 06-11715238, milou@stichtingpiezo.nl.

Fotograaf: Remco Koers

Fotobijschrift: Sportmaatje Cees van ARV Ilion en Samuel trainen samen op de atletiekbaan.

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

sportmaatjes sportief wandelgroep zoetermeer.

Sportmaatje bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer