Repair Café Ambachtenwerkplaats verruimt openingstijden 

In Buytenwegh aan de Teldersrode 25 vind je de Ambachtenwerkplaats. Wist je dat daar ook een Repair Café te vinden is?
Hier worden kleinere, huishoudelijke, elektrische apparaten die niet meer goed werken nagekeken en indien mogelijk gerepareerd.
Dit gebeurt door ervaren vrijwilligers en is daarom ook helemaal kosteloos!

Wanneer kun je terecht in het Repair Café? Elke dinsdag- en woensdagochtend van 9.15 – 12.00 uur.
Heb je tijd? Blijf er dan even bij, want dan kunnen de technische mensen die het apparaat nakijken, dit samen met jou doen! Mist er een onderdeel dan moet je dat zelf, eventueel met de hulp van de vrijwilligers, bestellen. Indien nodig, kom je op een later moment weer terug. Soms zijn bepaalde onderdelen al in huis of wordt er naar een oplossing gezocht.

Het Repair Café is een onderdeel van de Ambachtenwerkplaats van inZet waar allerlei workshops te volgen zijn. Bijvoorbeeld leren naaien met een naaimachine in de textielwerkplaats of houtbewerken in de techniekwerkplaats. In de creatieve werkplaats wordt op maandag en donderdag mozaïekles gegeven (met glassteentjes). Voor deze cursussen betaal je slechts 4 euro per keer (ook met ZoetermeerPas). In de fietsenwerkplaats kun je met de ZoetermeerPas terecht om je fiets te (laten) repareren samen met de vrijwillige fietsenspecialisten! 

Hier vind je het Repair Café Ambachtenwerkplaats online: www.repaircafe.org
Locatie: Teldersrode 25, winkelcentrum Buytenwegh.

Recent

NLdoet in Wijktuin Noordhove

Voedingsquiz

Gezond koken met de diëtiste

Vogelhuisjes maken of kopen bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats