Nieuwe opleidingsgroep AKA van start

Stichting Piëzo biedt in samenwerking met het ID-college en de gemeente Zoetermeer een AKA-opleiding aan voor deelnemers aan de PiëzoMethodiek.

Een derde groep met enthousiaste deelnemers is van start gegaan met de opleiding.
De AKA-opleiding is een brede beroepsopleiding op mbo-niveau 1. Deelnemers kunnen het diploma “Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent” behalen.
Het opleidingstraject bestaat uit 3 dagen stage en 1 dag naar het ID-college.
Het les- en boekengeld wordt vergoed door Fonds 1818. Partnerorganisaties en bedrijven in Zoetermeer zorgen voor stageplekken Voor moeders met kinderen op school geldt dat zij onder schooltijd stage kunnen lopen.
Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen, projectcoördinator stichting Piëzo, email sandra@stichtingpiezo.nl, tel. 079-3312763.
Start AKA groep

Feestelijke afsluiting van de project Voel je goed!

Fietsreparatie wordt kinderspel met workshop Ambachtenwerkplaats

Maak je ‘eigen knuffel’ in de Ambachtenwerkplaats

Kinderen TalentenAcademie kijken mee met medewerkers Morgenster