Naairepair voor senioren bij Piëzo

Voor het doen van kleine herstelwerkzaamheden zoals het korter maken van een rok of broek of het inzetten van een rits kunt u als oudere terecht bij Naairepair voor ouderen in PiëzoCentrum Palenstein. Naaimachines zijn aanwezig evenals een vrijwilliger die u kan helpen. Op maandag tussen 09.15 en 11.15 bent u van harte welkom. Ook koffie en thee staat voor u klaar in PiëzoCentrum Palenstein aan het Rakkersveld 253.

Kosten 1 euro per keer. Contant te betalen of tegen inlevering van Zoetermeerpas, cheque 3, 4, 5 of 6.
Voor meer informatie of aanmelden: Christine Advokaat, 06 46866491, christine@stichtingpiëzo.nl of loop binnen bij PiëzoCentrum Palenstein.

De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie maken toeristische foto’s van een regenachtig Zoetermeer

Gezellige wijklunch bij inZet Centrum

Drukbezochte avond in Wijktuin Noordhove