Leer positief denken bij Piëzo

Op donderdag 29 november staat tijdens de informatiebijeenkomst in PiëzoCentrum Meerzicht het onderwerp ‘positief denken’ centraal. Tijdens de bijeenkomst krijgen deelnemers tips om realistischer en positiever te denken. Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag met opdrachten om de aandacht te richten op dat wat helpt. De bijeenkomst wordt geleid door een trainer van Indigo>Preventie. Deze gratis bijeenkomst duurt van 09.15 uur tot 11.15 uur. Ook is kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Neem voor meer informatie contact op met Anouk Logtenberg via 079-3229453, anouk@stichtingpiezo.nl of loop binnen bij PiëzoCentrum Meerzicht (Uiterwaard 21).

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag