Kinderen leren bandenplakken en pepernoten bakken op Sinterklaasfeest Ambachtenwerkplaats

In de Ambachtenwerkplaats werd het Sinterklaasfeest gehouden voor kinderen en ouders. Er was veel te doen! Zo gingen kinderen met vrijwilligers en Pieten leren fietsbanden plakken en werden er heerlijke ambachtelijke pepernoten gebakken. Het Sinterklaasverhaal werd voorgelezen voor de allerkleinsten en een echte zumbalerares gaf een fantastische workshop zumbadansen op Sinterklaasmuziek aan de kinderen. Ook de Pieten deden hier enthousiast aan mee. Het feest is geïnitieerd en ondersteund door Rotary Zoetermeer Zegwaard.

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!