Kennissessies voor en door ouderen

“Nooit te oud om te doceren en te leren!”

Kennissessies zijn presentaties over interessante thema’s. Deze sessies worden georganiseerd door en voor ouderen. Ouderen die een bijzondere interesse, passie of hobby hebben vertellen hier tijdens een kennissessie over. Milou van Loenen:’ Wat ik te horen krijg van ouderen is dat ze heel graag nieuwe dingen willen leren, maar dat ze ook graag hun kennis en ervaringen doorgeven. Door deze reden hebben wij vorig jaar met Palet Welzijn en Plicare het initiatief genomen voor de kennissessies’. ‘Zo heeft een meneer verteld over zijn oude beroep bij de Verenigde Naties waar hij landen hielp bij wederopbouw na oorlog en rampen. Hij gaf hierover een mooie en indrukwekkende presentatie. Een andere oudere weet veel over componisten en heeft hier over verteld’.

De kennissessies starten weer op dinsdag 31 augustus. De eerste sessie zal worden verzorgd door Madeleine Gabeler. Zij gaat vertellen over haar passie voor de Europese schilderkunst in de 20e eeuw. Ouderen die iets willen presenteren zijn van harte welkom! En natuurlijk ook als je alleen wil deelnemen aan een of meerdere sessies ben je van welkom!

De kennissessies zijn op dinsdagmiddag van 12.30 tot 14:30 bij inZet locatie Buytenwegh & de Leyens, Cesar Franckrode 64. Deelname is 3 euro inclusief koffie en thee.

Voor meer informatie en/of aanmelden bel met één van de organisatoren: Milou van Loenen (Sociaal Werker Piëzo, 06 11715238), Mirjam Kloet (Plicare, 06 38243886) of Simone Wijga (Palet Welzijn, 06 13301345).

Fotograaf: Piëzo

 

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie