Informatiebijeenkomst over voeding en mondgezondheid

Wist je dat voeding zowel in positieve als negatieve zin veel invloed kan hebben op je mondgezondheid? Tijdens een informatiebijeenkomst zal een diëtist van Goudenhart laten zien welke factoren in de voeding van belang zijn. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen aan de diëtist.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op:

Maandag 25 oktober van 13:45 tot 15:00 uur bij het inlooppunt van inZet Centrum aan het Rakkersveld 253.
Donderdag 28 oktober van 13:45 tot 15:15 uur bij het inlooppunt van inZet Meerzicht aan de Uiterwaard 21.

Voor aanmelden of meer informatie over de bijeenkomst bij inZet Centrum kunt u contact opnemen met Christine Advokaat via christine@stichtingpiezo.nl of 079-8885550.
Voor aanmelden of meer informatie over de bijeenkomst bij inZet Meerzicht kunt u contact opnemen met Gioia Conte via gioia@stichtingpiezo.nl of 079‑3229453.

Ontbijt, lunch en diner maken bij KinderResto

De naailessen starten weer bij inZet Buytenwegh & De Leyens

Themabijeenkomst over de rol van ouderenadviseur bij inZet

Computercursus voor beginners