Informatiebijeenkomst Buytenwegh logopediste over spraak- en taalontwikkeling bij kinderen

Op woensdag 7 januari wordt een informatiebijeenkomst gehouden over de spraak- en taalontwikkeling bij kinderen. Er wordt gesproken over de normale spraak- en taalontwikkeling van kinderen en wat je zelf kunt doen om de spraak- en taalontwikkeling te stimuleren. Ook wordt er gesproken over het tweetalig opvoeden van kinderen. Daarnaast kunnen deelnemers vragen stellen over het afleren van speen- en duimzuigen en wordt er informatie gegeven over de juiste uitspraak, stotteren, het stemgebruik en voorlezen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Willeke van Voorthuizen, logopediste van de Jeugdgezondheidszorg.

Tijdens de informatiebijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0-4 jaar.

Datum: woensdag 7 januari

Tijdstip: 09:15 – 11:15 uur

Locatie: PiëzoCentrum Buytenwegh, Justus van Effenhove 37 in Zoetermeer

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie:
evelyn@stichtingpiezo.nl

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet

Bloemetje voor de kinderen van de VoorleesExpress activiteit

Piëzo Talentenacademie en Stichting Leergeld