Informatiebijeenkomst BizZ over Arbeidsfit door Adoptie in PC Oosterheem

Stichting Piëzo en netwerkgroep BizZ (Baan in zicht Zoetermeer) organiseren op donderdag 22 januari een informatiebijeenkomst voor bewoners van Zoetermeer. Tijdens deze bijeenkomst informatie gegeven over het project AdA; Arbeidsfit door Adoptie. Arbeidsfit door adoptie is een initiatief van een enthousiaste groep netwerkende werkzoekenden, op hun zoektocht naar een baan.

Zij ervaren dat het voor de wat oudere werkzoekende weinig zin heeft om na zes maanden in de WW om te solliciteren: ‘men vind je dan niet meer arbeidsfit’! BizZ benadert werkgevers om deze werkzoekenden met behoud van WW-uitkering drie maanden een werkplek aan te beiden. Door een paar maanden bij een bedrijf mee werken blijf je arbeidsfit, je breidt je contactennetwerk uit en je hebt weer even “een baan”. Daarmee vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Het mes snijdt aan twee kanten: door de adoptie vergroot de werkzoekende zijn kansen op de arbeidsmarkt en voor de werkgever is het mogelijk bij toekomstige groei te putten uit bekende arbeidsfitte werkzoekenden.

Datum:                 Donderdag 22 januari
Tijdstip:               13.30 – 15.00 uur
Locatie:               PiëzoCentrum Oosterheem, Zanzibarplein 22 in Zoetermeer
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie:
femke@stichtingpiezo.nl
079-3229453

 

Recent

Kookgroep voor mannen bij inZet

Techniekvrijwilligers voor de Brede School

Taalvrijwilligers gezocht

Taal & Toekomst verlengd!

Geef een antwoord