Eten met minder zout in Buytenwegh

Welke producten bevatten veel of juist weinig zout? En hoe kan je maaltijden smakelijk maken door het gebruik van kruiden en specerijen? Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 10 februari in PiëzoCentrum Buytenwegh geeft Annemieke de Bruijn, diëtist van Weten&Eten, voedingsinformatie over eten met minder zout. Ook horen de aanwezig meer over hoe de kans op een hoge bloeddruk te verkleinen.

De bijeenkomst vindt plaats van 09.15 – 11.15 uur in PiëzoCentrum Buytenwegh, Cesar Franckrode 64.
De bijeenkomst en kinderoppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn gratis.

Neem voor meer informatie contact op met Milou van Loenen,
Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Buytenwegh, via 079-8887474 of milou@stichtingpiezo.nl.

Recent

Ontdek wat bij jou past bij de Piëzo TalentenAcademie

Minder voedselverspilling, meer impact: Piëzo werkt samen met Shareaty

Voetbalvereniging DSO doneert voetbalkleding aan gezinnen via Stichting Piëzo

Samen bouwen aan talent en kansen via Social Return

Geef een reactie