DriePunt: activiteiten en vrijwilligerswerk voor ouderen

Voor ouderen en organisaties in de wijken Centrum, Dorp, Palenstein en Driemanspolder is door Palet Welzijn, Piëzo en WelThuis een overzichtelijke nieuwsbrief ontwikkeld waar activiteiten en vrijwilligerswerk voor ouderen gebundeld zijn. De organisaties Palet Welzijn, Piëzo en WelThuis hebben hiervoor de handen ineen geslagen in het ‘DriePunt.’ “We werken al nauw samen met elkaar, maar door deze samenwerking kunnen we ouderen nog beter de weg wijzen”, vertelt Sandra van der Geer (WelThuis de Morgenster). “Eén maal per drie maanden komt de nieuwsbrief uit.” Het Driepunt wordt gevormd door De Morgenster (WelThuis), Recreatiecentrum Bijdorplaan (Palet Welzijn) en PiëzoCentrum Palenstein (Piëzo). Van der Geer legt uit “wij vormen als je een lijn trekt op de kaart met onze organisaties een denkbeeldige driehoek die de wijken Centrum, Dorp, Palenstein en Driemanspolder met elkaar verbindt.” Christine Advokaat vult aan “daarom heten we DriePunt.”

Voor vragen of meer informatie over het DriePunt kunt u terecht bij Sandra van der Geer (06-42252613), Christine Advokaat (06-46866491) of Nicole Roelen (06-54792781).

Op de foto: Sandra van der Geer en Christine Advokaat presenteren de nieuwsbrief aan werkers in de wijken Centrum, Dorp, Palenstein en Driemanspolder.

Recent

Kookmaatjes Piëzo bedankt

Kookmaatjes Piëzo bedankt

Online workshop leer omgaan met verandering bij Piëzo

Online workshop leer omgaan met verandering bij Piëzo

Geslaagde hockeyclinic Wintergames

Geslaagde hockeyclinic Wintergames

50e koppel Beweegmaatjes

50e koppel Beweegmaatjes