Cursus Portrettekenen bij inZet Buytenwegh

In menig touristenplaats kom je ze tegen: portrettekenaars. Binnenkort ook in Zoetermeer, want bij inZet Buytenwegh & De Leyens start de nieuwe cursus portrettekenen. Onder leiding van een zeer kundige vrijwilliger ga je aan de slag met perspectieven, schaduwen en technieken. De lessen zijn elke dinsdagochtend van 9:15 tot 11:15 uur. Het adres is César Franckrode 64. De kosten bedragen 4 euro per les; contant te voldoen of via de Zoetermeerpas.

Neem wel je eigen papier en potloden mee (en misschien een gum?) Ook beginnende tekenaars zijn van harte welkom.

Voor kinderen van 0-4 jaar is er gratis kinderoppas aanwezig.

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Milou van Loenen via milou@stichtingpiezo.nl of met inZet via 070-8887770.

De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie maken toeristische foto’s van een regenachtig Zoetermeer

Gezellige wijklunch bij inZet Centrum

Drukbezochte avond in Wijktuin Noordhove