Bijeenkomst diëtiste over bioritme, gezondheid en voeding

Voorlichtingsbijeenkomst door een diëtist

Op maandag 26 juni zal een diëtist van Goudenhart bij inZet Meerzicht een voorlichting verzorgen over bioritme, gezondheid en voeding. Wat hebben deze drie met elkaar te maken en hoe beïnvloeden ze elkaar? Door een verstoord bioritme kunnen diverse gezondheidsproblemen ontstaan. Niet alleen mensen met wisselende diensten kunnen hier last van hebben, maar ook anderen, zoals pubers of slechte slapers. De diëtist legt uit wat je zelf kunt doen om jouw bioritme op de rails te houden en om je gezondheid te bevorderen.
Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om persoonlijk advies aan de diëtist te vragen rondom je leefstijl en gewicht.
Maandag 26 juni van 13:45 tot 15:15 uur aan de Uiterwaard 21. Deelname is gratis.
Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op met Christa de Jonge, sociaal cultureel werker bij Stichting Piëzo, via c.dejonge@inzet-indewijk.nl of bel naar de locatie via 079-3229453.

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag