Workshop klussen in huis in de Ambachtenwerkplaats

Dat klusje in huis dat zou je toch het liefst zelf doen? Maar hoe…

Loop jij daar ook wel eens tegenaan? Dat je het graag zelf wilt doen, maar eigenlijk niet zo goed weet hoe je dat aan kunt pakken? Dan is de workshop Klussen in huis echt iets voor jou. Tijdens deze workshop kun je namelijk leren om het zelf te doen.

Het goede nieuws is dat de workshop klussen in huis binnenkort weer gaat starten.

Op dit moment wordt geïnventariseerd wie er mee wil doen en welke klussen er geleerd kunnen gaan worden, bijvoorbeeld behangen, tegelen, een lamp ophangen, laminaat leggen… wat zou jij willen leren?

De begeleider/leraar past het programma graag aan op de behoefte die er is bij de nieuwe thuisklussers.

Wanneer? Zo spoedig mogelijk vindt elke woensdagochtend in de creatieve werkplaats van de  Ambachtenwerkplaats van inZet de workshop klussen in huis plaats. Iedereen kan meedoen, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Het adres van de Ambachtenwerkplaats is Teldersrode 25 (wijk Buytenwegh) en de lessen zijn op woensdagmorgen van 09.15 uur tot 11.15 uur. De kosten bedragen €4,- euro per les. Deze kunt u contant of via de ZoetermeerPas voldoen.

Is de cursus klussen in huis iets voor jou? Loop voor meer informatie binnen bij de Ambachtenwerkplaats of neem contact op via 079-8881927

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie