Vrijwilligers gezocht voor de Piëzo TalentenAcademie

Voor de Piëzo TalentenAcademie zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bij de Piëzo TalentenAcademie ontdekken kinderen in de leeftijd van 9 tot 14 jaar hun talenten en maken kennis met beroepen. Er wordt in blokken gewerkt met beroepssectoren zoals techniek, orde en veiligheid, duurzaam en groen en verzorging. Vrijwilligers werken samen met onze beroepskrachten en geven invulling aan bedrijfsbezoeken en ondersteunen bij gastlessen door beroepskrachten.

Heb je interesse om als vrijwilliger betrokken te raken bij de Piëzo TalentenAcademie of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Moerman via talentenacademie@stichtingpiezo.nl of via 06-80055583.

Fietscontrole voor het verkeersexamen

Een gezonde en volwaardige zomermaaltijd – voorlichting/workshop door de diëtiste bij inZet Centrum

Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen? – workshop door Indigo Preventie

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!