Voorlichting energie besparen thuis

Energie besparen scheelt geld! Wilt u of uw vereniging graag tips over besparing? Wij helpen graag. Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderwerp voor iedereen. Daarom heeft een team van vrijwilligers bij stichting Piëzo zich getraind tot consulent duurzaamheid. Zij geven energieparty’s en doen energiescans.

Energieparty
Een energieparty wordt gegeven bij mensen thuis of op bijeenkomsten. De energieparty wordt gegeven door twee consulenten Duurzaam. Zij bespreken het energiegebruik van alle ruimten van een woning. Er wordt aandacht besteed aan elektriciteit, gas en besparingstips. De consulenten Duurzaam brengen energiebesparende materialen mee die men kan uitproberen tijdens de energieparty.

Wilt u of uw vereniging graag tips over besparing? Wij helpen graag!

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag