Vitaal en veerkrachtig leren leven in PiëzoCentrum Palenstein

Wil je meer ontspannen en energieker in het leven gaan staan? Beter kunnen verwoorden waar je behoefte aan hebt en vervolgens gerichter daarnaartoe kunnen werken? Heb je ook behoeften om met anderen je ervaringen uit te wisselen? Doe dan mee aan met de training vitaal en veerkrachtig leven. Deze training wordt gegeven in PiëzoCentrum Palenstein door trainster Johanna Bade van Fit & Fabulous Moms. De training bestaat uit vier donderdagmiddagen van 13.00 uur tot 15.00 uur. De start is 7 maart. De andere dagen zijn 14, 21 en 28 maart.

Deelname is gratis. Het adres van PiëzoCentrum Palenstein is Rakkersveld 253

Voor aanmelden en meer informatie: Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, 06-46866491

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats