Deelnemers PiëzoMethodiek gestart met mbo2-opleiding

Deze week zijn maar liefst 20 deelnemers van de PiëzoMethodiek in Zoetermeer en Leiden gestart met de mbo-opleiding niveau 2. Alle deelnemers hebben de afgelopen tijd- via de PiëzoMethodiek- gewerkt aan hun persoonlijke ontwikkeling. De belangstelling voor de mbo2-opleiding is groot. Deze deelnemers doorlopen eerst de PiëzoMethodiek en de logische vervolgstap is een beroepsopleiding. Er wordt nauw samengewerkt met de gemeente Leiden en Zoetermeer en de vele stage-aanbieders.

Voor meer informatie over de opleidingen van Piëzo in Zoetermeer kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen; 06-52667817, sandra@stichtingpiezo.nl. Voor Leiden; Gioia Conte; 06-31687716, gioia@stichtingpiezo.nl.

Piëzo TalentenAcademie bij de tandarts

Koken, boogschieten en bezoek van de tandarts in de meivakantie bij de Piëzo TalentenAcademie

Blije gezichten bij afsluiting sector Gezondheidszorg Piëzo TalentenAcademie in Oosterheem

Deelnemers PiëzoMethodiek starten voortraject Entree-opleiding