Veiligheid in en om de woning bij Piëzo

Wilt u meer te weten komen over veiligheid in uw woonomgeving? Wilt u tips krijgen over hoe u zich veiliger kunt voelen in en om uw woning? Dan bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst in PiëzoCentrum Palenstein op maandag 16 december van 09.15 uur tot 11.15 uur. Een vrijwilliger van de politie Zoetermeer geeft voorlichting over de onderwerpen: laat niet iedereen zomaar binnen, de babbeltruc, zoveel mogelijk een inbraak voorkomen, tips voor financiële veiligheid, sociale controle in de woonomgeving en het doen van aangifte. Van te voren aan melden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Kinderoppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar is aanwezig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Christine Advokaat: christine@stichtingpiezo.nl, 06 46866491.

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet

Bloemetje voor de kinderen van de VoorleesExpress activiteit

Piëzo Talentenacademie en Stichting Leergeld