TalentenAcademie Meerzicht en Palenstein starten met beroepen Politiek & Overheid en Podiumkunst

Na de zomervakantie start de Piëzo TalentenAcademie in de wijken Palenstein en Meerzicht met beroepen Politiek & Overheid en Podiumkunst !

We ontdekken talenten, leren veel over beroepen, krijgen gastlessen van professionals en gaan op werkbezoek bij bedrijven.

Wil jij weten hoe het is om te werken in het Stadstheater? En wil je kennismaken met een bekende artiest? Ga je mee op bezoek bij de wethouder in het gemeentehuis van Zoetermeer en naar de Tweede kamer in Den Haag? Dit en nog veel meer gaan wij doen bij de Piëzo TalentenAcademie. Doe je ook mee?

Voor wie: alle kinderen van 9 tot 14 jaar.

Startdata en locatie:

• Maandag 2 september, 15.15 – 17.15 uur, locatie PiëzoCentrum Palenstein (Rakkersveld 253)
  • Woensdag 4 september, 13.30 – 15.30 uur, locatie Meerzicht: Speelboerderij Buitenbeest (Belvédèrebos 270)

De activiteiten zijn allemaal gratis.

Aanmelden en meer informatie bij Willem ten Teije (willem@stichtingpiezo.nl).

Fotograaf: Henk Leentfaar

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet

Bloemetje voor de kinderen van de VoorleesExpress activiteit