Taart bakken online bij de Piëzo TalentenAcademie

Wil je van een fanatieke hobbykok een super lekkere taart leren bakken?  Ben je tussen de 9 en 14 jaar?

Doe dan op woensdag 5 januari mee met de online taarten bak workshop!

Van 15.00 uur tot 16.15 uur maak je de taart bij jou thuis in de keuken. Voor deze middag kan je een pakket met ingrediënten ophalen op verschillende adressen in Zoetermeer. Deelname kost €4 ,- contant te betalen of met de Zoetermeerpas.

Deze activiteit is een extra vakantieactiviteit vanuit de Piëzo TalentenAcademie.

Aanmelden kan tot en met 2 januari via: https://stichting-piezo.webinargeek.com/de-piezo-talentenacademie-online-kookfeest

Neem voor vragen of meer informatie contact op met de Piëzo TalentenAcademie via talentenacademie@stichtingpiezo.nl of 06 51948552

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats