Sportmaatjes Piëzo nu ook actief bij volleybalvereniging Zovoc

Sinds eind maart is volleybalvereniging Zovoc aangesloten bij het Sportmaatjesproject van Piëzo! Elke dinsdagavond verzorgt Zovoc trainster en Sportmaatje Lori van Krevelen een laagdrempelige training voor een ieder die wil kennismaken met de sport volleybal. Vanwege de coronamaatregelen kan er niet in de zaal worden getraind daarom is er uitgeweken naar het Noord Aa strand. Milou is projectleider van het Sportmaatjesproject van Piëzo: “Wij zoeken leden van sportverenigingen die het leuk vinden om sportmaatje te worden en zo hun sport te introduceren bij een ander”.

Fred Sonneville, bestuurslid PR en sponsoring bij Zovoc over de samenwerking: ”Zovoc is een bloeiende en grote volleybalvereniging die in het hart van de gemeenschap in Zoetermeer wil staan. Om die ambitie inhoud te geven hebben we ook doelstellingen geformuleerd om de diversiteit en inclusiviteit te verbeteren. De samenwerking met het sportmaatjesproject past daar perfect bij en daarom zijn we met veel enthousiasme de samenwerking aangegaan. Met resultaat! Er doen al tien deelnemers mee aan Lori’s training voor beginnende volleyballers”.

Milou is blij met de samenwerking:” geweldig hoe deze deelnemers gastvrij worden ontvangen, dat is nu precies waar Sportmaatjes doen”.
Wil jij ook sportmaatje worden? Meld je aan bij Milou van Loenen, milou@stichtingpiezo.nl of 06 11715238.

Recent

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie bezoeken de Poffertjestuin

Repair Café Zoetermeer

Afsluiting Taalontmoetingen basisschool in Rokkeveen