Sinterklaasfeest in Castellum

Op woensdag 30 november vindt in Castellum Palensteyn het jaarlijkse sinterklaasfeest plaats, georganiseerd door wijkbewoners en verschillende organisaties uit de wijk. Dit jaar wordt er voor en door ouderen weer een snertlunch verzorgd, komen sint en piet op bezoek en zijn er diverse optredens te zien van Circus Nevermind, en talenten van de Piëzo TalentenAcademie, worden kinderen geschminkt en is er pietengym voor kinderen van zes jaar en ouder. Van 12.15 uur tot 16.15 uur kan jong en oud volop genieten van het feest. Sint en piet zullen de feestelijke dag afsluiten om 16.15 uur. Voor de lunch en de optredens zijn toegangskaarten te kopen voor 1 euro per stuk. De kaartverkoop is aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253.

Het feest wordt georganiseerd voor en door jonge en oudere wijkbewoners en wordt ondersteund door –de samenwerkende- organisaties Middin, MOOI, Palet Welzijn, gemeente buurtsportcoach, Piëzo, basisscholen en Kern Kinderopvang. Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer, de gezamenlijke woningbouwcorporaties en supermarkt Dirk van den Broek.

Programma
12.15 – 13.45 uur – Snertlunch voor ouderen. Kosten, 1 euro.
14.15 – 15.15 uur – Bezoek van Sint en Piet. Optreden door Circus Nevermind en talenten van de Piëzo TalentenAcademie in de Cor van Zijpzaal. Kosten, 1 euro.
15.15 – 16.15 uur – Pietengym voor kinderen van 6 jaar en ouder.
Voor kinderen onder de 6 is er in het Castellum een ontmoeting met de Sint en Pieten.
Deze onderdelen zijn gratis.

Kaartverkoop aan de balie van wijkcentrum Castellum Palensteyn, Rakkersveld 253 op maandag/m donderdag van 09.00 uur tot 15.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Voor meer informatie: Christine Advokaat, christine@stichtingpiezo.nl, 079-8887770

sinterklaas-2015-22

Recent

Cursus klussen in huis bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Feestelijke afsluiting KinderResto in Rokkeveen

Informatie over inzetten vrijwilligers tijdens bijeenkomst community tegen eenzaamheid

Workshops mijn positieve gezondheid

Geef een antwoord