Nieuwe mbo2-groep met vijftien enthousiaste deelnemers van start

Een nieuwe mbo -2 groep met 15 deelnemers is van start gegaan met de mbo 2-opleiding Servicemedewerker. Zij gaan hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Deze opleiding wordt verzorgd door Piëzo en MboRijnland in samenwerking met Werkbedrijf De Binnenbaan. De deelnemers aan deze opleidingsgroep zijn allen ingestroomd via de PiëzoMethodiek, een vijf stappenplan met als beoogd eindresultaat een opleiding of baan. Deze mbo 2-opleiding sluit hier goed op aan. Het theoretische deel van de opleiding wordt verzorgd door MboRijnland en Piëzo regelt stageplekken en begeleiding. De stageplekken worden binnen het stagenetwerk van Piëzo gevonden en nieuwe partners worden benaderd om mee te doen. De deelnemers aan de opleiding gaan leren en stage combineren. Zij krijgen extra hulp op maat van vrijwilligers met huiswerk, rekenen, Nederlandse taal of computerwerk. Werkbedrijf de Binnenbaan is een belangrijke toeleider van kandidaten voor de opleiding.

Voor meer informatie over deelname aan de opleidingen van Piëzo in Zoetermeer kunt u contact opnemen met Sandra Venhuizen; 06-52667817, sandra@stichtingpiezo.nl.

Recent

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag