Leren klussen in de Ambachtenwerkplaats

Eindelijk zelf een klus(je) aanpakken en niet afhankelijk zijn van anderen? Met de workshops ‘klussen in huis’ leert u om kleine klusjes en reparaties in huis zelf te doen. Deze klussenworkshop is bedoeld voor mensen die weinig ervaring hebben met “kleinere” klusjes in en om het huis.

Er is voor u een keuze gemaakt uit verschillende veel voorkomende thuisklussen. Er is ook ruimte voor eigen inbreng. We zoeken steeds weer naar nieuwe technieken – als het een klusje makkelijker kan maken dan komt dat in de workshop ‘klussen in huis’ naar voren. Stel gerust uw klusvragen.

Aanmelden en vragen: femke@stichtingpiezo.nl 079-8881928

Of loop binnen, vrouwenhuiswaard 7, maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Kosten 3 euro per workshop of tegen inleveren van cheque 3, 4, 5 of 6 van de Zoetermeerpas

Fotograaf: Henk Leentfaar

Grote belangstelling voor vaccinatie en informatie in de wijken

Verhalen en VoorleesExpress bij inZet