Kussens gemaakt en bezorgd als steuntje in de rug voor zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers van verschillende zorglocaties in Zoetermeer ontvingen handgemaakt kussens als ‘steuntje in de rug’ van Zoetermeerders.

In de lockdownperiode zijn vele Zoetermeerders begonnen met het maken van ‘Granny squares’ via de Ambachtenwerkplaats en Zoetermeer voor Elkaar. Granny squares zijn kleurige vierkantjes die verwerkt worden in, in dit geval, kussens. Dit heeft een geweldige vlucht genomen. Er werden vele honderden vierkantjes gehaakt of gebreid. Bij de Ambachtenwerkplaats werden prachtige kussenslopen genaaid die samen met de ‘Granny Squares’ tot kussens gemaakt werden.

Medewerkers van het Buurtzorgpension, het Zorgpension en de Covid-afdeling van Vivaldi hebben de kussens in ontvangst genomen. Zij vervullen een belangrijke rol in de opvang van mensen die door corona tijdelijk niet thuis kunnen wonen. De zorgmedewerkers waren erg blij met de aandacht en waardering. Mooi dat zoveel Zoetermeerders een bijdrage hebben geleverd aan het vervaardigen van de kussens en op deze manier hun waardering voor de inzet van de zorg in Coronatijd tot uiting brengen.

Recent

Word voorlezer bij de VoorleesExpress en maak het verschil!

Egelopvang blij met de vele egelslaapzakjes

Kookworkshop voor kinderen bij inZet Buytenwegh

Kennissessie – Het belang van bewegen