Kunstenaar te gast bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

In de herfstvakantie is kunstenaar Manuel Alaniz uit Nicaragua te gast bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats. Zowel kinderen als volwassenen zijn uitgenodigd om samen met hem te werken aan diverse kunstwerken.

Kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom op woensdagmiddag 18 oktober van 13:30 tot 15:30 uur en leren dan van Manuel hun eigen portret te schilderen op canvas. Na afloop van deze kunstzinnige workshop mogen zij hun portret natuurlijk mee naar huis nemen. Maak maar vast een plaatsje vrij aan de muur!

Volwassenen en jongeren zijn welkom op donderdag 19 oktober en/of vrijdag 20 oktober tussen 9:30 en 15:00 uur om mee te werken aan een grote muurschildering waarmee we de buitenkant van ons gebouw opfleuren en tevens extra aandacht willen vragen voor duurzaamheid. Koffie en thee staan klaar en tussen de middag zorgen we voor een lekker kopje soep.

Deelname aan beide activiteiten is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicoline Schol n.schol@inzet-indewijk.nl of bellen naar de locatie via 079‑8881928.

Adres: Teldersrode 25 (Winkelcentrum Buytenwegh)

Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met het Landelijk Beraad Stedenbanden Nederland-Nicaragua in het kader van “Zoetermeer4GlobalGoals2030”

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie