Kennissessies voor ouderen over voeding en sterke botten

Op woensdag 1 maart organiseert een diëtist van Goudenhart een kennissessie over de invloed van voeding op de gezondheid van je botten. Om fit en vitaal te blijven is een goede botgezondheid van belang. Hoe zorg je voor sterke botten en wat kun je dan beter wel of niet eten?

Wil je deze kennissessie graag bijwonen? Kom dan woensdagmiddag 1 maart van 14:30 tot 16:30 naar PiëzoCentrum Buytenwegh aan de César Franckrode 64. Deelname is gratis.
Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Simone Langeveld via simone@stichtingpiezo.nl of bellen naar de locatie via 079-8887474.

De diensten van PiëzoCentrum Buytenwegh maken onderdeel uit van de diensten voor inZet.

Soroptimistclub bezoekt de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kom handwerken bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Voeding en diabetes- voorlichting door de diëtiste bij inZet Centrum

Een egelhuisje van de Piëzo Ambachtenwerkplaats voor de winnaar Landelijke Opschoondag