Karam redt vrouw in nood uit Zoetermeerse Noord-Aa plas

Toen Karam Modhi afgelopen zondag een vrouw in de Noord-Aa plas om hulp hoorde roepen, twijfelde hij geen moment en haalde haar uit het water. Karam: “Ik was onderweg naar het Noord-Aa strand met mijn dochtertje om haar zwemles te geven toen ik een mevrouw om hulp hoorde roepen.” Karam vertelt dat de vrouw probeerde uit het water te klimmen maar dat ze totaal uitgeput was en in paniek. “Geen van de voorbijgangers had haar gehoord”,  gaat Karam verder, “er kwamen veel hardlopers voorbij met oortjes in.”

De Zoetermeerse Karam Modhi is statushouder en een goede zwemmer. Hij zet zijn kwaliteiten in om andere statushouders te begeleiden tijdens zwemlessen vanuit Piëzo. Toen hij zich in december bij Piëzo aanmeldde, had hij al jaren niet gezwommen. Karam was blij te horen dat hij via Piëzo kon zwemmen bij zwemvereniging ZVZ én dat hij zijn talent kon inzetten om andere zwemmers van de Piëzo-groep te begeleiden.

Afgelopen zondag haalde Karam de vrouw die in nood was op tijd uit het water. Ook zorgde hij ervoor dat haar vriend op de hoogte werd gesteld en haar kwam ophalen. Karam wil graag in contact komen met de vrouw die hij uit het water gered heeft. Hij is benieuwd hoe het met haar gaat en of ze van de schrik is bekomen. Het gaat om een jonge vrouw van ongeveer 30 jaar. Ze komt uit België en woont sinds september 2016 in Zoetermeer.

Fotograaf: Leslie Eeuwijk

Recent

De kinderen van de Piëzo TalentenAcademie maken toeristische foto’s van een regenachtig Zoetermeer

Gezellige wijklunch bij inZet Centrum

Drukbezochte avond in Wijktuin Noordhove

Textielworkshops voor tieners bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Geef een reactie