Informatiebijeenkomst ‘Vetten in voeding’ in PiëzoCentrum Meerzicht

Piëzo is een organisatie waar mensen de kans krijgen om hun talent te ontdekken en – verder– te ontwikkelen. Piëzo en de Vierstroom Weten& Eten organiseren bijeenkomsten op het gebied van gezondheid, dieetleer en kennis van voedingsproducten.

Op donderdag 25 juni wordt er tijdens de informatiebijeenkomst aandacht besteed aan het onderwerp ‘vetten in voeding’.
De bijeenkomst wordt verzorgd door Willemijn Visser, diëtiste bij de Vierstroom Weten&Eten.

Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over voeding bij verhoogd cholesterol (of het voorkomen van een te hoog cholesterol) en wordt informatie gegeven over vetten in de voeding. In welke voedingsmiddelen zit veel of juist weinig vet? Wat zijn verzadigde en onverzadigde vetten en welke zijn het gezondst? Hoe vaak moet je eigenlijk vis eten?

Tijdens de themabijeenkomst is er gratis kinderoppas aanwezig voor kinderen van 0-4 jaar.
Datum: donderdag 25 juni
Tijdstip: 09.15-11.15 uur
Locatie: PiëzoCentrum Meerzicht, Uiterwaard 21 In Zoetermeer
Deelname is gratis en aanmelden niet nodig