Informatiebijeenkomst bij Piëzo: waar gaat de Provincie over en hoe werkt het met de verkiezingen voor de Provinciale staten?

Op maandag 11 maart geeft Gernand Ekkelenkamp tijdens de informatiebijeenkomst in het PiëzoCentrum Palenstein een gastles over de Provincie. Wat zijn de taken van de Provincie en hoe werkt het met de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Tijdens deze informatiebijeenkomst leer je ook over democratie.  Gernand Ekkelenkamp is fractievoorzitter van een grote partij in de gemeenteraad van Zoetermeer en was bij de vorige verkiezingen kandidaat voor de Provinciale Staten.

Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.
Van te voren aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Kinderoppas voor kinderen tot 4 jaar is gratis aanwezig

Locatie: Rakkerveld 253
Datum: maandag 11 maart
Tijdstip: 09.15- 11.15 uur