Iedereen kan leren tekenen bij inZet Centrum

Elke vrijdagmiddag van 14:45 tot 16:45 uur wordt er bij inZet Centrum aan het Rakkersveld 253 tekenles gegeven door een ervaren vrijwilliger.

Tijdens de les kan er vrij worden gewerkt of naar voorbeeld op het vlak van portret, landschap, stilleven, cartoons of strips. Deelnemers nemen eigen materiaal mee en kunnen daarin ook geadviseerd worden.

Uitgangspunt vormt het (kleur)potlood (in alle gradaties), houtskool, pen en inkt en/of artistieke expressie met ecoline, aquarel of viltstift.

Naast het creatieve plezier bestaat er ook aandacht voor verbinding en sociaal samenzijn.

De kosten voor de lessen bedragen 4 euro per les; deze kun je contant voldoen of met de ZoetermeerPas.

Wil je ook leren tekenen? Voor meer informatie over de tekenles of om aan te melden kun je contact opnemen met AnneMarie Hut via annemarie@stichtingpiezo.nl of 06‑11720398.

Kennissessie voor en door ouderen in het teken van Kerst

Informatie door diëtist over voeding en cholesterol

Kinderen Piëzo TalentenAcademie Oosterheem ervaren hoe het is om blind te zijn

Genieten van en meezingen met muziek van vroeger