Huisartsen in Paasweekend verblijd met paasbrunch

Op beide paasdagen werden huisartsen en andere zorgverleners van de Huisartsenpost en het Coronacentrum verblijd met een paasbrunch bereid door enthousiaste vrijwilligers van Zoetermeer voor Elkaar. De recepten en boodschappenlijstjes heeft Francesca Kookt! geleverd. Wethouder Ingeborg ter Laak kwam eerste paasdag helpen met het wegbrengen van de lunches. Deze actie werd enorm gewaardeerd. De boodschappen zijn gedoneerd door Dirk van den Broek uit Palenstein en Fransesca Kookt! heeft ook aan alle medewerkers haar eetkalenders gegeven.

Foto: Kookvrijwilligers Sandra en Karlijn, wethouder Ingeborg ter Laak en Fransesca van Franseca Kookt! overhandigen de paasbrunch aan de manager van de huisartsenpost.

Kookmaatjes Piëzo bedankt

Online workshop leer omgaan met verandering bij Piëzo

Geslaagde hockeyclinic Wintergames

50e koppel Beweegmaatjes