Fitprogramma, Liever bewegen dan moe

Bij Piëzo in de Wijktuin Noordhove start op 26 oktober het fitprogramma Liever bewegen dan moe. Ben je somber, moe of heb je geen zin? Bewegen helpt! Tijdens de lessen ga je actief aan de slag met het bevorderen van de mentale en fysieke gezondheid. De lessen duren twee uur en elke les begint met informatie over een gezondheidsthema, zoals stress, piekeren, slapen, voeding, actief worden en blijven. Het tweede uur van de les ga je onder begeleiding van een sporttrainer bewegen, zoals bijvoorbeeld wandelen, rek- en strekoefeningen en ontspanningsoefeningen. Iedereen bepaalt voor zichzelf het tempo; plezier staat voorop!

De lessen worden verzorgd door Indigo Preventie op de donderdagen 26 oktober, 2 november, 9 november, 16 november, 23 november en 30 november van 12:30 tot 14:30 uur in de Wijktuin aan de Da Sangalloruimte 10. Deelname is gratis.

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Odette Panneman, Sociaal cultureel werker, 06-36019137, odette@stichtingpiezo.nl

Recent

Kinderen van de Piëzo TalentenAcademie op werkbezoek bij GameCity Zoetermeer

Diploma-uitreiking Piëzo en mboRijnland

Handgemaakte en duurzame producten in de Upcycle Store van de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Kinderactiviteiten op vrijdagmiddag bij inZet in de zomervakantie