Fietsreparatie wordt kinderspel met workshop Ambachtenwerkplaats

Elke maandagmiddag en dinsdagochtend staan vrijwilligers van de Ambachtenwerkplaats klaar om Zoetermeerders te leren hoe zij zelf hun fiets kunnen repareren. De fietsreparatieworkshop is geschikt voor iedereen die vertrouwd wil raken om onderhoud of kleine reparaties zelfstandig aan de eigen fiets te kunnen uitvoeren. Tijdens de twee uur durende workshop leren deelnemers de basis die belangrijk is voor iedere sportieve- of recreatieve fietser zoals een band plakken, een kabel vernieuwen, of zelf een spaak vervangen.

Datum en tijd: elke maandag van 13:00-15:00 uur en dinsdag van 09:15-11:15 uur. Locatie: Teldersrode 25 in Buytenwegh. Kosten: drie euro per les, contant te betalen of met Zoetermeerpas.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Femke Boerkamp, femke@stichtingpiezo.nl, 06 46872086 of loop binnen in de Ambachtenwerkplaats.

piezo talentenacademie oosterheem

Certificaten bij Piëzo TalentenAcademie beroepen spellen en games

Diploma-uitreiking Piëzo met voor iedereen een eigen feestje

workshops ambachtenwerkplaats lentehaan borduren

Online leren borduren van vrolijke lentehaan

sportmaatjes sportief wandelgroep zoetermeer.

Sportmaatje bij Sportief Wandelgroep Zoetermeer