Eten met minder zout in Buytenwegh

Welke producten bevatten veel of juist weinig zout? En hoe kan je maaltijden smakelijk maken door het gebruik van kruiden en specerijen? Tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 10 februari in PiëzoCentrum Buytenwegh geeft Annemieke de Bruijn, diëtist van Weten&Eten, voedingsinformatie over eten met minder zout. Ook horen de aanwezig meer over hoe de kans op een hoge bloeddruk te verkleinen.

De bijeenkomst vindt plaats van 09.15 – 11.15 uur in PiëzoCentrum Buytenwegh, Cesar Franckrode 64.
De bijeenkomst en kinderoppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar zijn gratis.

Neem voor meer informatie contact op met Milou van Loenen,
Sociaal Cultureel Werker PiëzoCentrum Buytenwegh, via 079-8887474 of milou@stichtingpiezo.nl.

Recent

Senioren en voeding

Upcycling bij de Piëzo Ambachtenwerkplaats

Positieve gezondheid

Workshop Beter slapen

Geef een reactie